+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Дворно място със стопанска постройка в село Обединение

Начало Обяви

Дворно място със стопанска постройка в село Обединение: 7 700 €

Референтен номер: B-2572

Полски Тръмбеш

"Болярски имоти" Ви предлага за продажба дворно място с построена в него стопанска постройка в село Обединение. Селото е само на около 35 км. от Велико Търново, тихо и спокойно. Разполага с хранителни магазини, има автобусен транспорт до съседните населени места, както и лечебни минерални бани.

Имота, който Ви предлагаме е с площ от 550 кв.м. и е разположен в близост до асфалтов път.  Мястото е подходящо както за живеене, така и за селскостопанска дейност; за изграждане на красива градина, която да отразява Вашите предпочитания и да създаде уютна обстановка за Вас и Вашето семейство. Стопанската постройка може да се превърне в малка къща, също така да бъде използвана за складове, производствени цели или друг вид дейност.

Не пропускайте тази възможност да закупите място, което да отговаря на Вашите нужди и предпочитания.

Референтен номер: B-2572

Описание :

  • Референтен номер: B-2572
  • Цена: 7 700 €
  • Площ: 550.00 кв.м.
  • Тип Сделка: Продажба
  • Тип Имот: Дворно място

Изпрати запитване


Декларирам съгласието си за обработка на личните ми данни в съответствие с член 6, параграф 1, буква а) и предоставената ми по-горе "Информация за обработка на личните данни" съгласно раздел 2, член 13 от Регламент (ЕС) № 2016/679 от 27 април 2016г. Наясно съм, че имам право по всяко време да го оттегля, без това да наруши законосъобразността на извършеното до момента на оттеглянето ми обработване.

yordanova@bolyarskiimoti.bg