+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Чудесна къща в с. Самоводене

Начало Обяви

Чудесна къща в с. Самоводене: 410 €

Референтен номер: B-2556

Самоводене

 Предлагаме напълно реновирана, топлоизолирана и обзаведена къща в традиционен български стил с 3 спални и кабинет, разположена само на 10 минути от центровете на Велико Търново и Горна Оряховица - в село Самоводене. Къщата е част от комплекс от две къщи и е с жилищна площ от над 120 кв. м. Към нея има 2 паркоместа, едното от които е покрито и е зад дървени порти. На улицата има възможност за паркиране на още коли. Чудесно поддържан двор с площ около 2 декара, с високи каменни зидове около къщата. Къщата разполага с централна канализация.

 Къщата е на два етажа и от верандата й се открива прекрасна гледка към скалите на манастира "Св. Троица", към околните хълмове и към самото село.

 На първия етаж се намира уютна дневна с трапезария, спалня и баня с тоалетна. Има инверторен климатик и камина на дърва в дневната.

 На втория етаж има 2 спални, лоби/кабинет, баня с тоалетна и голяма веранда. Къщата разполага с 3 климатика и други отоплителни уреди.

 Селото, в което се намира къщата, е единственото в страната, което разполага с хипермаркет с огромен асортимент. Има всички необходими удобства - училище, детска градина, църква, библиотека, лекар, зъболекар, магазини, поща, банкомат, чудесно покритие на всички мобилни оператори, високоскоростен оптичен интернет, жп гара, стадион, екопътеки към околните манастири и села.

 Отлично уреден обществен транспорт - на всеки 20 минути има автобуси за Велико Търново и за Горна Оряховица.

 Предложението е актуално за коректни наематели с дългосрочен интерес. Реф. №2556

Описание :

  • Референтен номер: B-2556
  • Цена: 410 €
  • Площ: 120.00 кв.м.
  • Тип Сделка: Наем
  • Тип Имот: Къща
  • Отопление: Климатик
  • Състояние на имота: Отлично
  • Обзавеждане: Обзаведен
  • Етап на завършеност: Акт 16

Изпрати запитване


Декларирам съгласието си за обработка на личните ми данни в съответствие с член 6, параграф 1, буква а) и предоставената ми по-горе "Информация за обработка на личните данни" съгласно раздел 2, член 13 от Регламент (ЕС) № 2016/679 от 27 април 2016г. Наясно съм, че имам право по всяко време да го оттегля, без това да наруши законосъобразността на извършеното до момента на оттеглянето ми обработване.

kostadinova@bolyarskiimoti.bg