+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Равен и ограден парцел с атрактивна локация в с. Самоводене

Начало Обяви

Равен и ограден парцел с атрактивна локация в с. Самоводене: 8 700 €

Референтен номер: B-1841

Самоводене

"Болярски Имоти" предлага за продажба УПИ (дворно място) с площ от 600 кв.м. в едно от най-големите и добре уредени села -  Самоводене, разположено само на 10 км от Велико Търново. Парцелът е равен, с правоъгълна форма, ограден от всички страни. Има ток и вода на границата. Разположен е на широк и лесно проходим път с чакъл и граничи с обитаеми къщи. Подходящ е за жилищно строителство. 

Село Самоводене се намира непосредствено до главния път Велико Търново - Русе. То е едно от най-предпочитаните за живеене заради отличния целогодишен достъп, живописната природа, добрата инфраструктура и наличието на училище, целодневна детска градина, читалище, църква, множество магазини, здравна служба с общо практикуващ лекар и стоматолог, ж.п. гара.

Описание :

  • Референтен номер: B-1841
  • Цена: 8 700 €
  • Площ: 600.00 кв.м.
  • Тип Сделка: Продажба
  • Тип Имот: Дворно място
  • Изложение: Юг

Изпрати запитване


Декларирам съгласието си за обработка на личните ми данни в съответствие с член 6, параграф 1, буква а) и предоставената ми по-горе "Информация за обработка на личните данни" съгласно раздел 2, член 13 от Регламент (ЕС) № 2016/679 от 27 април 2016г. Наясно съм, че имам право по всяко време да го оттегля, без това да наруши законосъобразността на извършеното до момента на оттеглянето ми обработване.

stefanova@bolyarskiimoti.bg