+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

profile image

Ивайло Иванов

0896755778

ivanov@bolyarskiimoti.bg

Името ми е Ивайло Иванов.

Собственик и Управител съм на "Болярски Имоти".

През 2002г. успешно завърших "ФИНАНСИ" във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". През 2004г. завърших магистратура по БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ в БАН.

През 2005г. Започнах работа във Форос-национална компания недвижими имоти" ООД, като управител на офиса във Велико Търново. Със задача да създам и развия офис на компанията в града. За две години успях да превърна офиса на Форос във Велико Търново, във водеща агенция на пазара, ползваща се с голям авторитет и в подчертани партньорски отношение, както с клиентите, така с регионални и национални медии. Създадох успешен екип и реализирах много на брой сделки с недвижими имоти в Област Велико Търново. От 2006г. станах Регионален Мениджър за Северна България и част от Южна България във „Форос- национална компания недвижими имоти" ООД. С помощта на екип от добри професионалисти успяхме да изградим национална компания в рамките на две години. Отговарях за откриване на офиси на компанията, както и първоначални и последващи обучения, както на мениджърите, така и на консултант-брокерите в компанията. От 2008г. станах франчайз партньор на ФОРОС за гр. Велико Търново. Успоредно работих и като обучаващ на новите франчайз партньори на „Форос - национална компания недвижими имоти" ООД за цялата страна.

През 2012г. създадох своя агенция за недвижими имоти в гр. Велико Търново, а именно БОЛЯРСКИ ИМОТИ, която успешно работи и до днес и е един от лидерите на пазара в града. Пълноправен член на Националното Сдружение за Недвижими Имоти от 2015г.

През дългогодишния си опит в сферата на недвижимите реализирах многобройни сделки и създадох успешни и дългосрочни партньорства както с физически лица, така и юридически лица като: „Булсатком”, „Франц Мари” , „Рила Стил”, „Принц”, ПОК „Съгласие”, "KENSOL", "TEODOR", "Главбулгарстрой" АД, "Първа Инвестиционна Банка" АД, "Райфайзен Лизинг" АД, "Арт 93", Книжарници "Моливко" , „КРАСГОМ", „ЕП КОМЕРС" и много други.

През Април 2018г. бях избран за председател на регионалното сдружение за недвижими имоти във Велико Търново, с цел разширяване на регионалната структура, подобряване качеството на услугите в нашия бизнес и повишаване на клиентското доверие.

От Май 2018г. съм член на Управителния съвет на НСНИ.