+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Новини

Начало Новини

Предимства и недостатъци на къщата.

В предишния материал изложихме плюсовете и минусите на това да живееш в апартамент. Като продължение тук ще изброим и нещата с които ще се сблъскате, ако живеете в къща.

Къщата без съмнение е по- добрия вариант, ако обичате да правите партита. В общия случай има повече пространство и до голяма степен няма нужда да се съобразявате за нивата на шум вечер.  Няма да има съседи, толкова близо, за да им пречи силната музика.

Разбира се, по- голямо място означава повече чистене. Ще имате повече прозорци за миене, по- голям под за забърсване, а дворът също трябва да се поддържа.

Къщите обикновено включват и достатъчно място за паркиране отпред или гараж, а както знаете намирането на място за паркиране около блок с много жилища може да е доста трудно и изнервящо. С къщата ще имате и повече свободно пространство и доста повече спокойствие. Няма съседи от другата страна на стената, или любопитни погледи от по- високи тераси на отсрещния блок. Ако отглеждате куче или котка например, наличието на двор доста улеснява задачата ви. Вашият любимец ще има къде да се разхожда и да се чувства спокоен и свободен, защото няма да е затворен между стените на апартамента.

Къщата обаче е доста по- студена от апартамента. И докато това е супер през лятото и може дори да нямате нужда от климатик, през зимата сметките за отопление ще са доста по- високи от тези в апартамента.

В заключение  всичко зависи от вашите лични предпочитания, работата и начина ви на живот. Независимо дали искате къща или апартамент, високо квалифицирания екип на Болярски имоти е насреща и ще ви помогне да изберете перфектното жилище, отговарящо на вашите предпочитания.