+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Новини

Начало Новини

Нова година - нов късмет!

Началото на новата година е времето, когато се дават много обещания и се поставят нови цели. За съжаление голяма част от тях траят едва няколко седмици, като обещанието да се посещава фитнес редовно, но има такива, които не са за изпускане.


При желание всеки може да се подари собствено жилище, което да отговаря на неговите възможности. Вариантите са различни, като те зависят пряко от потребностите на хората. Дали това да е ергенско място, първото гнездо на младо семейство или уютния дом, в който ще се събират поколенията.

Това, което даден човек може да си обещае е, да си купи собствено жилище. Естествено това не е лесен избор и никога не е бил, но на това място се намесват специалистите, а в Болярски имоти, определено има какво да ви предложим.


Дали вие ще се интересувате от двустаен апартамент или нещо луксозно единственото нещо, което ще се иска от вас е да имате желание.


Съществува стара наздравица, която гласи, че дядото на даден човек, имал възможност да си купи кон, но нямал желание. Бащата на този човек имал желание да купи животното, но нямал възможност. Нека винаги при вас възможност и желание съвпадат.