+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Новини

Начало Новини

Кое е най- предпочитаното изложение при избор на апартамент?

Изборът на ново жилище зависи от много особености  – етаж, на който се намира, състояние на сградата, разположение спрямо другите сгради, квартала, в който е построена, удобствата, които предлага, разпределението на стаите и разбира се може би най- важната характеристика – изложението на апартамента.

Кое е най- предпочитаното изложение при избор на апартамент?

В този материал сме ви подготвили информация за различните изложения и техните особености през сезоните. Така се надяваме да помогнем и направим вашия избор за нов апартамент по- лесен.

Апартаменти със западно изложение на прозорците и терасите ще получават най- много слънчева светлина и топлина по време на късния следобед. Помещения с източно изложение ще получават най- много светлина и топлина през сутринта.  Жилищата с южна експозиция обикновено получават повече слънчева светлина, повече естествена топлина и светлина от околната среда. Това е най- добрия вариант през зимата, защото вашето жилище ще остава топло по- дълго време и така ще намалите разходите си за отопление. Стаи със северна експозиция са склонни да получават по-малко естествена светлина, и в тях ще остане по-хладно през зимата. Вие няма да получите повече светлина от съседа си от другата страна на сградата и няма да усетите предимствата на южното изложение в един студен зимен ден.

В заключение трябва да кажем, че най- доброто изложение за един апартамент е юг, югоизток.

 

Така ще разчитате на повече слънчева светлина и топлина и сметките ви за отопление през зимата ще намалеят.

Независимо от предпочитаното от вас изложение, ние от Болярски имоти Велико Търново, сме готови да ви предложим варианти за закупуване на перфектния нов апартамент.