+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Новини

Начало Новини

Магазин под наем

Ние имаме собствен бизнес или сме представители на група от бизнеси и търсим своя магазин ,своя храм, в който да предложим най-доброто, което имаме на нашите клиенти, защото те го заслужават.


Ако търсите магазин под наем във Велико Търново, то вие сте на точното място. Градът е лидер по отношение на културния туризъм в страната като всяка година се посещава от 2 милиона туристи от цял свят. Известно е, че градът е абсолютен фаворит сред останалите населени места.


Има няколко основни стъпки, които всеки трябва да провери преди да отвори своя магазин. Да сме сигурни, че наемът отговаря на нашите възможности. Важно е да се сметне очакваната/наличната печалба и какво е отношението й спрямо разходите.


Какви са възможностите за растеж и отговаря ли наличното пространство на вашия план. Прегледайте наличния трафик от хора и дали отговаря той на вашите нужди. Преценете вашите клиенти и вашите стоки, за да изберете най-доброто място.


Проверете как стоят нещата със зареждане на стока и паркиране. Има ли лесен достъп до вашето място. Има ли други бизнеси сходни на вашия по големина, които задържат своите клиенти и как се справят те. Ако цените на стоките в магазините около вас са няколко пъти по-ниски от вашите, вие ще се отличавате, в зависимост от стоките, които предлагате може да прецените как искате това да се случи.


Не забравяйте!

Много е важно:

Къде се намира магазинът! Направете своето проучване, проверете от къде минават хората, информация за региона.


Колко голям да е магазинът! Размерът винаги има значение, трябва да сте сигурни какво искате. Важно е да имате добро познание за вашите стоки, за да имате поглед къде и как бихте ги разпределили.


Нашите колеги с радост биха ви помогнали с вашия избор, защото знаем, колко е важно това за вас.