+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Новини

Начало Новини

Защо да използваме услугите на брокер на недвижими имоти.

Процеса по закупуването на желания имот може да бъде доста дълъг и изпълнен с непредвидени пречки и ситуации. За разглеждане на обяви има нужда само да отворите няколко сайта. Но един добър агент на недвижими имоти ще ви помогне във всички ситуации и  аспекти, съпътстващи избирането на идеалния дом.

Правилно търсене. Преди да преминете към обявите, един добър брокер ще изслуша и обсъди с вас всички желания, предпочитания, бюджет, характеристики на жилището, което искате. Така търсенето ще бъде много по- лесно и отговарящо на вашите приоритети.

Разбиране на пазара. Вашият брокер ще ви обясни аспектите на пазара и ще ви запознае с всички стъпки от процеса по закупуване на имот- по разбираем за вас начин.

Наличие на избор. Един добър агент винаги знае за най- атрактивните предложения в района, който сте избрали. Много често той поддържа добри работни взаимоотношения с други агенти и така може да ви предложи по- голям избор, съобразен с вашите желания.

Интерес. Добрият агент винаги ще защитава вашият интерес по време на сделката и ще се опита да обърне нещата във ваша полза.

Преговори. Брокера ще води вместо вас сложния процес по преговаряне за цената и условията при покупката на имота.
Оформяне на документи. Агентът ще ви помогне за оформянето на всички документи по сделката. Също така, той може да забележи детайли в тях, които вие ще пропуснете, а това може да се окаже от особена важност.