+359 896 755 778

Христо Караминков 2, Велико Търново

Кои сме ние?

Агенция  „Болярски Имоти” е създадена през 2012 година в гр. Велико Търново,  с  основна дейност посредничество, консултации и управление на недвижими имоти.

От 2016г., „Болярски Имоти” е пълноправен член на "Националното Сдружение за Недвижими Имоти".

Екипът на „Болярски Имоти” е  с доказан дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние ще отговорим на вашите изисквания за професионално обслужване.

  „Болярски Имоти” е специализирана в обслужването на български и чуждестранни клиенти на територията на  град Велико Търново. 

 За времето, в което работи на пазара на недвижими имоти, „Болярски Имоти” се радва на високо клиентско доверие като коректен, отговорен и дискретен партньор. 

 Основни принципи за работа на „Болярски Имоти” са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм,  компетентност, коректност и професионална етика. 

 Нашата цел като екип е да предложим професионално обслужване на клиентите си, по целия път от решението за придобиване или наемане на имот, до окончателната покупка/продажба, съответно наемане/отдаване под наем.

 Опитът на нашия екип в бранша и съвместната работа на „Болярски Имоти” с доказани Счетоводни и Юридически кантори ни дава възможност да гарантираме юридическата и икономическа обезпеченост на всяка сделка или решение на наш клиент, реализирани чрез „Болярски Имоти”, като посредник или консултант.

На нашия екип гласуваха доверие големи корпоративни клиенти, като: 

„Булсатком”

„Алфатур”

„Франц Мари” 

„Рила Стил”

„Принц”  

 ПОК „Съгласие”

"KENSOL"

"TEODOR"

"Главбулгарстрой" АД

"Първа Инвестиционна Банка" АД

"Райфайзен Лизинг" АД

"Арт 93"

 Книжарници "Моливко"